Elek Gyula Aréna

Tisztelt Szurkoló!

Köszöntjük az FTC Kézilabda Szakosztály online jegyvásárlási rendszerében!

Az interneten kényelmesen, sorban állás nélkül vásárolhat álló- és ülőjegyet az FTC Kézilabda Szakosztály által az Elek Gyula Arénában, illetve az Érdi Arénában megrendezésre kerülő mérkőzéseire.

A megvásárolt belépőket otthonában is kinyomtathatja.

Az interneten vásárolt jegyekről a fizetési oldalon lehet számlát igényelni.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatban - melyet folyamatosan fejleszteni kívánunk - várjuk szíves észrevételeit az ftcjegyvasarlas[kukac]fokuszcomputer.hu e-mail címen.

Ha a mérkőzések helyszínével, időpontjával, bérlet-és jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdései vannak, kérjük itt érdeklődjön:

adam.schleinig[kukac]fradi.hu

Ha weboldal használatával, a vásárlás menetével, az e-mailben kapott jegyekkel kapcsolatos kérdések merülnek fel, erre az e-mail címre írjon:

ftcjegyvasarlas[kukac]fokuszcomputer.hu

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 6 év alatti gyermekek (életkoruk igazolása után) ingyen bejöhetnek, de ülőhelyet nem tudunk biztosítani számukra.

6 éves kor feletti szurkolók részére a jegyváltás kötelező, kedvezmény nem vehető igénybe.

FTC RailCargo Hungary

Vásárláshoz kérjük jelentkezzen be!


FONTOS! Az online megvásárolt jegyek jegypénztárban történő átvételi lehetősége 2021.szeptemberétől megszűnt! A jegyeket csak otthoni nyomtatási lehetőséggel lehet megvásárolni.
Amennyiben otthoni nyomtatási lehetőség nem áll rendelkezésre, a letölthető jegyen látható vonalkódot telefonon is be lehet mutatni a beléptetésnél.
Ha még nem regisztrált felhasználó, itt megteheti: Regisztráció