Információk bérlettel rendelkező szurkolóink számára
Bérletes szurkolóink számára online jegyelővételi lehetőséget biztosítunk azon mérkőzésekre, melyekre egyébként a bérlet nem érvényes (BL-, KEK-, Felkészülési mérkőzések, stb.).

Azon bérletes szurkolóink számára, akik a regisztráció során megadták a szezonra érvényes bérlet-vonalkódjukat, az online rendszerben 7 nappal a mérkőzés kezdete előtt nyílik lehetőség a jegyvásárlásra (egyes mérkőzések esetében ettől lehetséges eltérés).

Részletek
1. Az elővételi lehetőség csak akkor érvényesíthető, ha az oldalon történő regisztrációkor az adott szezonra érvényes Álló-, vagy Ülőbérlettel rendelkezik, és ennek azonosítóját a regisztrációkor megadja.

Amennyiben a regisztrációkor nincs lehetősége a bérlet vonlkódjának beírására, ezt megteheti a későbbiekben is a Webiroda menüpont alatt (csak bejelentkezett felhasználók számára elérhető).

2. Bérletes szurkolóink számára 7 nappal a mérkőzés kezdete előtt biztosítjuk az online jegyvásárlás lehetőségét (egyes mérkőzések esetében ettől lehetséges eltérés).
3. Az elővételi jog csak azokra a mérkőzésekre érvényes, ahová a bérlet egyébként nem érvényes (BL-, KEK-, Felkészülési mérkőzés, Torna)

Kérdéseivel kérjük, forduljon az FTC Kézilabda Szakosztályhoz.

Mérkőzések helyszínével, időpontjával, bérlet-és jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdések: adam.schleinig[kukac]fradi.hu

A weboldal használatával, a vásárlás menetével, az e-mailben kapott jegyekkel kapcsolatos technikai kérdések: ftcjegyvasarlas[kukac]fokuszcomputer.hu

Hétfőtől péntekig 10-17 óráig

E-mail: ftcjegyvasarlas[kukac]fokuszcomputer.hu

Jó szurkolást!

FTC Kézilabda Szakosztály