Hírek, aktualitások

2018.09.24. 0:00:00

Kezdődik a jegyértékesítés a Bajnokok Ligájára!

Mint arról korábban beszámoltunk, az FTC-Rail Cargo Hungaria a 2018/2019-es idényben az Érd Arénában játssza a Bajnokok Ligája-mérkőzéseit. Női kézilabdacsapatunk ősszel mindhárom hazai összecsapása vasárnap, 14:30 órakor lesz:

2018. október 14., vasárnap, 14:30 óra, Érd Aréna

FTC-Rail Cargo Hungaria – Vipers (norvég)

2018. november 4., vasárnap, 14:30 óra, Érd Aréna

FTC-Rail Cargo Hungaria – Bietigheim (német)

2018. november 11., vasárnap, 14:30 óra, Érd Aréna

FTC-Rail Cargo Hungaria - CSM Bucuresti (román)

A három mérkőzésre a jegyértékesítés a bajnoki szezonra szóló bérlettel rendelkező szurkolóink számára szeptember 26-án kezdődik, míg a bérlettel nem rendelkezők október 1-től vehetik meg belépőiket.

A jegyárak:

A két hosszanti oldal szélső szektoraiba: 4000 forint,

a két hosszanti oldal középső szektoraiba: 5500 forint,

a kapu mögötti álló szektorba: 2500 forint,

a szektorok fölött lévő folyosókra (álló jegy): 2500 forint.

Aki egyidejűleg mindhárom mérkőzésre megvásárolja a belépőjét, az meccsenként 500 forint kedvezményt kap.

A személyes jegyvásárlás lehetséges időpontjai:

2018. szeptember 26. (szerda), kizárólag a bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak 14-18 óra között személyesen az Elek Gyula Arénában.

2018. szeptember 27. (csütörtök), kizárólag a bajnoki szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak 10-14 óra között személyesen az Elek Gyula Arénában.

FIGYELEM! Bérletenként egy-egy jegy váltható valamennyi BL-mérkőzésre!

2018. október 1-jén (hétfőn), minden szurkolónknak 15-18 óra között személyesen az Elek Gyula Arénában.

Az online jegyértékesítő felület a bérletes szurkolóinknak 2018. szeptember 26-án, 14 órakor nyit, a bérlettel nem rendelkezők pedig 2018. október 1. 16 órától vehetnek interneten keresztül jegyet.

2018.08.01. 11:17:00

Változik a helyszín

Az idénykezdet előtt a Ferencváros kézilabda szakosztálya újból megvizsgálta a hazai Bajnokok Ligája-mérkőzések lehetséges helyszíneit.

A Ferencváros női kézilabdacsapata október első hétvégéjén kezdi majd a 2018/2019-es Bajnokok Ligája-szereplését, a rá következő héten pedig már hazai pályán fogadja a Vipers Kristiansand együttesét.

A hazai pálya azonban ezúttal változik a korábbi években megszokotthoz képest.

Érd

„Az Elek Gyula Arénában a Nemzetközi Kézilabda Szövetség nem enged Bajnokok Ligája-mérkőzést rendezni, ugyanis nincs meg a minimális befogadó képesség, az pedig rég nem ideális sajnos, hogy Budapesttől ötven kilométerre, Dabason rendeztük az összecsapásainkat – mondta Bognár László, az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Bármennyire is igazi otthonunkként tekinthettünk az OBO Arénára – hiszen elképesztő szeretettel fogadtak ott bennünket –, meg kellett vizsgálnunk az erre az idényre szóló lehetőségeinket. Sajnos Budapesten továbbra sem tudunk mérkőzéseket rendezni, de szerettük volna a fővároshoz a lehető legközelebb hozni a helyszínt, elvégre a szurkolóink éveken át már így is hihetetlen áldozatot hoztak a csapatért azzal, hogy vállalták a dabasi utazással járó idő és pénz ráfordítást. Végtelenül hálásak vagyunk nekik ezért! Felvettük a kapcsolatot az Érd Arénát üzemeltető Érdi Sport Kft-vel. Ők pozitívan álltak a megkeresésünkhöz – ezt ezúton is köszönjük nekik –, így sikerült megegyeznünk, vagyis a soron következő Bajnokok Ligája-mérkőzéseinket Érden fogjuk játszani. Hiszem, hogy a szurkolóink által megtöltött érdi sportcsarnok hasonlóképp otthonunkká válhat, és hogy minden mérkőzésünket telt ház előtt, nagyszerű hangulatban játszhatjuk majd.”

Érd polgármestere, T. Mészáros András örömét fejezte ki a megállapodással kapcsolatban, illetve kiemelte, megtiszteltetés a település számára, hogy vendégül láthatja a Ferencvárost.

„Érden jelentős rajongótábora van a női kézilabdának, így különösen nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a szeptemberben kezdődő bajnoki idényben a Ferencváros női kézilabdacsapata Érden játssza Bajnokok Ligája-mérkőzéseit – kommentálta a megállapodás hírét T. Mészáros András. Biztos vagyok abban, hogy a Fradi nemzetközi mérkőzésein megfelelő körülmények és lelkes szurkolók várják majd a csapatokat.”

A Bajnokok Ligája-mérkőzések végleges időpontjai még egyeztetés alatt állnak.